Waar kun je de serie ‘Band of Brothers’ online kijken in 2022?

Streamwijzer Netflix Disney Plus Videoland Amazon Prime Video

Veel serieliefhebbers vragen zich af hoe je Band of Brothers online kijken kunt (de populaire oorlogsserie uit 2001 die een 9,4 krijgt op IMDb). Eerder lieten we al weten dat veel toptitels van HBO verdwenen van Ziggo Movies & Series, waaronder Band of Brothers, Euphoria, The Sopranos, Chernobyl, The Wire, Westworld en Game of Thrones. In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, HBO Max, Disney+ of dat streaming op een ander video demand on-platform mogelijk is.

Waar kun je Band of Brothers uit 2001 online kijken?

Sinds het verwijderen van Band of Brothers uit het aanbod van Ziggo Movies & Series is het zoeken naar manieren om de serie te blijven kijken. In de onderstaande tabel vind je wat nu de mogelijkheden zijn en daaronder lichten we optie 1, optie 2 en optie 3 verder uit.

▶️ HBO Max Bij deze streamingdienst kun je vanaf de lancering in 2022 genieten van deze serie. Spring naar meer informatie. 👇
❌ Ziggo Movies & Series Sinds 31 december 2021 is Band of Brothers helaas niet meer te bekijken op Ziggo Movies & Series.
⛔️ Netflix Bij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Amazon Prime Video Ok Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft helaas Band of Brothers niet in haar aanbod optogenomen.
⛔️ Disney+ Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ Videoland In het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Optie 1: nieuwe streamingdiensten die in 2022 naar Nederland komen

Eind 2021 verdwenen er veel films en series die gemaakt zijn door studio’s die onder WarnerMedia (HBO Max) van verschillende streamingdiensten. Publiekslieveling Band of Brothers is één van die titels, maar ook onder andere Euphoria, The Sopranos, Game of Thrones, The Big Bang Theory, Joker, Friends en Adventure Time zijn door de studio’s van dit mediabedrijf gemaakt. De lancering van HBO Max in Nederland in 2022 zal gepaard gaan met de publicatie van veel van deze titels, waarmee WarnerMedia natuurlijk graag zo veel mogelijk nieuwe abonnees voor HBO Max aan wilt aantrekken.

See also  Princess Beatrice marries Edoardo Mapelli Mozzi in personal Windsor ceremony

Optie 2: DVD-box bestellen

Er is nu een soort zwart gat wat betreft streaming in Nederland ontstaan. Op dat moment doen we eigenlijk een stapje terug in de tijd en vallen we terug op de klassieke DVD-box. Die zijn namelijk nog wel gewoon te bestellen.

Je kunt hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl bladeren door alle DVD’s en Blu-ray’s die momenteel beschikbaar zijn. Daar zul je onder andere zien dat het mogelijk is om een ​​boxset te bestellen van bijvoorbeeld Euphoria, The Sopranos, Game of Thrones, Friends of The Big Bang Theory. Ok voor Band of Brothers is een boxset aanwezig.

Optie 3: gebruik een VPN

Mocht je niet het geduld hebben om te wachten op de lancering van HBO Max in Nederland, dan kun je er nog altijd voor kiezen om een ​​goede VPN te gebruiken om via het Amerikaanse aanbod alvast k streamingdijienst to te te. Het werkt heel simpel: een Virtual Private Network (VPN) is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatisignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt HBO Max dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon een abonnement op de streamingdienst nemen om naar alle afleveringen van Band of Brothers te kijken. In een paar simpele stappen werkt een VPN voor HBO Max als volgt:

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een ​​goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Band of Brothers op HBO Max en begin met kijken! 🍿
See also  CBS anchor avoids ex-FBI lawyer's responsible plea in Durham probe throughout Comey job interview

Verhaal van Band of Brothers (2001)

Deze tiendelige serie uit 2001 vertelt het indrukwekkende verhaal van soldaten tijdens de laatste maanden van de Tweede Wereldoorlog. We volgen de East Company van het Amerikaanse Leger, de 101st Airborne Division. Hun missies rijken van Operation Overlord tot VJ Day.

Streaming informatie over de serie (+ trailer)

Title Band of Brothers
Sort Serie
Jaar 2001
Duur 1 seizoen
Netwerk HBO
Category Drama, Geschiedenis, Oorlog
IMDb 9,4 uit 415.000 stemmen
Cast Marc Warren, Colin Hanks, Damian Lewis, Donnie Wahlberg, Eion Bailey, Ron Livingston, Matthew Settle, Michael Cudlitz, Neal McDonough

Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.